MARDİN / DARGEÇİT - Dargeçit Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Okulumuz Beden Eğitimi Ve Spor Hocası Gül Doğan  tarafından  tüm kademelerimize yönelik voleybol turnavası organize edildi.

Mrt

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPAMINDA OKULUMUZ ÖĞRETMNELERİ VE ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN ATASÖZLERİMİZ İLE İLGİLİ PANO ÇALIŞMASI YAPILDI.

Şbt

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞIMIZ TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZ EDEBİYAT DERSİ ÖĞRETMENLERİ VE ÖĞENCİLERİ TARAFINDAN MİLLİ ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY'UN SAFAHAT ADLI ESERİYLE İLGİLİ SÖZLÜK ÇALIŞMASI YAPILDI.

Ara

Hedef YKS 2024 Projesi kapsamında Okulumuz 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı içerisinde 12. sınıf öğrencilerimize yapılacak olan deneme çizelgemiz

SINIFLAR ARASI BAHAR FUTBOL TURNUVASI

Mrt

Okulumuz Öğretmenlerinden Buket Tasmanoğlu tarafından öğretmenlerimize güvenli internet ve kişisel verilerin korunması konulu seminer verildi.

SINFILAR ARASI HENTBOL TURNUVASI

Mrt

Oku-Yorum Projesi Kapsamında Okulumuzda Okuma Takımı Oluşturuldu.

ETKİLİ DERS ÇALIŞMA YÖNTEMLERİ ETKİLİ MOTİVASYONLA İLGİLİ SEMİNER VERİLDİ

Şbt